Gå videre til innhold
Nye Mazda6 stasjonsvogn avduket i Genevè

Pressemelding -

Nye Mazda6 stasjonsvogn avduket i Genevè

Kolbotn, 6. mars 2018

Mazdas flaggskipsmodell Mazda6 vistes i dag for første gang som stasjonsvogn i Geneve. Bilen har fått et betydelig løft både når det gjelder design, sikkerhetsutstyr og ytelser. Eksteriørt har bilen fått en ny front med et mer raffinert utseende, nye lettmetallfelger og nye detaljer i bakpartiet. Interiøret er helt nytt og kommer blant annet med et mer digitalisert instrumentpanel, gjennomgående mer eksklusive materialer som f.eks paneldekor med ekte treverk og et nytt skinninteriør i mørkebrunt Nappa-skinn.

Motorutvalget er også oppdatert og inkluderer nå Mazdas SKYACTIV-G 2.5 bensinmotor med sylinderdeaktivering, som ved lav belastning ubemerket kan koble ut to sylindre for å forbedre drivstofforbruket uten å inngå kompromisser med ytelsene og kjøregleden. SKYACTIV-D 2.2 dieselmotoren oppdateres med en SCR-katalysator for å møte kommende krav til NOx-utslipp, samtidig som effekten økes fra 175 til 184 hk og 445 Nm maksimalt dreiemoment.

En rekke nye teknologiske løsninger introduseres til Mazda6 for å øke både sikkerhet og komfort for alle passasjerer. Blant tilgjengelige nyheter finner man:
•Ny 8’’ infotainmentskjerm (7’’ på dagens modell)
•Konfigurerbar 7’’ LCD-skjerm sentralt i intrumentpanelet
•360° View Monitor
•Head-up Display med visning direkte i frontruten
•Fullhastighets adaptiv cruise control med stop&go-funksjon


Nye Mazda6 kommer til Norge over sommeren. Priser er i skrivende stund ikke klare, men vil kommuniseres på et senere tidspunkt.

I tillegg til Mazda6 viser Mazda frem konseptbilene VISION COUPE og KAI CONCEPT samt sin neste generasjons motorteknologi, SKYACTIV-X, på stand 5150 i Palexpo Convention Centre.

 Velkommen innom!

Emner

Kategorier


Om Mazda Motor Norge

Mazda Motor Norge ble etablert med virkning fra 1.april 2004. Inntil da hadde Kolberg Motors hatt importen av Mazda til Norge siden de startet importen i 1967. Med Mazdas nye milenniumplan startet Mazda produksjon og lansering av en rekke helt nye Mazda modeller, først ut var Mazda6  i 2002 og deretter fulgte de andre modellene; Mazda2, Mazda3, Mazda RX-8, Mazda5 osv.

Kontakter

Karianne Westby

Karianne Westby

Pressekontakt Adm. direktør
Wenche Stenberg Skarpodde

Wenche Stenberg Skarpodde

Pressekontakt PR/Prosjekt

Relatert innhold