Gå videre til innhold
2018 Mazda CX-3
2018 Mazda CX-3

Pressemelding -

Mazda avduker 2018 CX-3 på New York Auto Show

Kolbotn / New York 29. mars 2018. Den oppdaterte Mazda CX-3 hadde verdenspremiere 28. mars på New York Auto Show.

Dette er den andre oppdateringen av CX-3 siden den ble lansert i 2015. Bilen har vært en salgssuksess i Norge med over 4.900 registreringer så langt. Det legges til rette for fortsatt suksess når oppdateringen kommer med et videreutviklet KODO design, oppdaterte SKYACTIV-motorer og forbedrede i-ACTIVSENSE sikkerhetsfunksjoner.

Utvendige oppdateringer inkluderer en nydesignet grill, nye felger, pianosvarte B- og C-stolper og nye baklys i tillegg til at Mazdas nye Soul Red Crystal lakkering blir tilgjengelig. Interiørt er det en rekke oppdateringer slik som nye paneler, nye skinnseter, midtarmlene og elektronisk parkeringsbrems med “auto-hold”-funksjon. I tillegg er sikkerhetspakken oppdatert med adaptiv cruise control med Stop & Go funksjon og Mazdas adaptive matrix LED front- og fjernlys.

Motor-programmet er oppdatert for å imøtekomme nye EURO 6d-Temp utslippskrav og WLTP typegodkjenning.
SKYACTIV-D diesel motoren har gjennomgått en rekke forbedringer, herunder økt sylindervolum til 1.8L, og økt effekt til 115 hk, dette muliggjør en lavere forbrenningstemperatur som gir lavere NOx ustslipp. I tillegg sørger en NOx-katalysator for å redusere utslippene ytterligere.
SKYACTIV-G bensin motorene er forbedret for å ytterligere redusere partikkelutslipp, men får mindre endring i effekt. Den forhjulsdrevne 120 hk motoren økes til 121 hk, men den firehjulsdrevne 150 hk motoren får uendret effekt.

2018 Mazda CX-3 forventes til Norge etter sommeren. Norske priser er foreløpig ikke klare.

New York Auto Show er åpent for publikum fra 30. mars til 8. april 2018

Emner

Kategorier


Om Mazda Motor Norge

Mazda Motor Norge ble etablert med virkning fra 1.april 2004. Inntil da hadde Kolberg Motors hatt importen av Mazda til Norge siden de startet importen i 1967. Med Mazdas nye milenniumplan startet Mazda produksjon og lansering av en rekke helt nye Mazda modeller, først ut var Mazda6  i 2002 og deretter fulgte de andre modellene; Mazda2, Mazda3, Mazda RX-8, Mazda5 osv.

Relatert innhold