Gå videre til innhold
MX-30 setter fart på Mazda-salget

Pressemelding -

MX-30 setter fart på Mazda-salget

Kolbotn,17.desember 2020. Det norske Mazda-salget har virkelig skutt fart etter at leveringene av elbilen MX-30 kom igang på høsten, og importøren er i rute til å overgå totalsalget fra 2019.

De første eksemplarene av MX-30 kom på norske skilt i midten av september, og i løpet av dagen 17. desember har salget av elbilen allerede passert 1.000 enheter. Når det gjelder totalsalget kommer Mazda til å slå fjorårets 2.732 enheter.

«Vi er meget godt fornøyd med mottakelsen av MX-30. Salget viser at det er plass for elbiler som fokuserer på andre kvaliteter enn bare kjørelengde. Vi har truffet godt med kombinasjonen av pris, utstyr, design og en rekkevidde som er tilpasset hverdagsbruk» sier Hauk Jensen, salgssjef i Mazda Motor Norge. «Lanseringen har skjedd i en tid hvor ikke alt har gått på skinner grunnet Covid-19. Jeg må derfor berømme samtlige Mazda-forhandlere for deres innsats og jobb for å få bilene raskt ut til ivrige kunder.»

«Nøyaktig hvor mange registreringer vi rekker før nyttårsrakettene skytes opp kommer an på logistikken, men vi har mye biler på vei ut til forhandlerne som vil gi en god sluttspurt i ’20 og fortsatt godt MX-30 salg i 2021» avslutter Jensen.

Emner

Kategorier

Kontakter

Karianne Westby

Karianne Westby

Pressekontakt Adm. direktør
Wenche Stenberg Skarpodde

Wenche Stenberg Skarpodde

Pressekontakt PR/Prosjekt

Relatert innhold