Gå videre til innhold
Nye Mazda6 eksteriør teaser
Nye Mazda6 eksteriør teaser

Pressemelding -

Mazda viser nytt flaggskip på L.A. Auto Show

 •   Nye Mazda6 kommer med oppdaterte motorer og forbedret sikkerhetsteknologi
 •   Oppdatert design som utstråler premium eleganse

 • Hiroshima / Kolbotn, 15. november 2017. Mazda Motor Corporation vil avduke en omfattende oppdatering av Mazda6 Sedan på kommende Los Angeles Motor Show. Mazdas menneskeorienterte designfilosofi har vært sentral i utviklingen av det nye flaggskipet som kommer med både oppdatert motor- og sikkerhetsteknologi og en rekke nye designdetaljer.

  Motorutvalget inkluderer bensinmotoren SKYACTIV-G 2.5 med sylinderdeaktivering som sømløst bytter mellom 2 og 4 operative sylindre for å forbedre reelt drivstofforbruk uten å gå på bekostning av ytelsene. En turboladet SKYACTIV-G 2.5T bensinmotor vil være utstilt og bli tilgjengelig for Nord Amerika.

  Når det gjelder utseende og styling har designerene forsterket følelsen av kvalitet både utvendig og innvendig på nye Mazda6. Bilens frontparti er redesignet blant annet med en markant ny grill, og innvendig er det tatt i bruk eksklusive nye materialer som for eksempel japansk treverk som vanligvis benyttes i musikkintrumenter. Til sammen gir alle forbedringene bilen et forsterket uttrykk av sofistikert eleganse.

  Et enda bredere utvalg i-ACTIVSENSE sikkerhetsutstyr er tilgjengelig for å hjelpe føreren identifisere potensielle farer og redusere sannynligheten for uhell eller skade. Mazda Radar Cruise Control (MRCC) kommer nå med stop & go funksjonen kjent fra CX-5 og den nye Mazda6 kan I tillegg utstyres med 360° View Monitor.

  Andre høydepunkter på Mazda-standen i Los Angeles vil være designkonseptet Mazda VISION COUPE, prototyp racingbilen Mazda RT24-P og MX-5 «Halfie» som er en fusjon mellom racingbil og produksjonsmodell.

  Mer informasjon kommer når Mazda holder pressekonferanse 29. november kl 10:30 lokal tid (19:30 CET), den første av to pressedager. Avdukingen av Mazda6 kan følges på livestream ved å følge lenken: insidemazda.mazdausa.com/new-mazda6.

  Related links

  Emner

  Kategorier


  Om Mazda Motor Norge

  Mazda Motor Norges ble etablert med vikning fra 1.april 2004. Inntil da hadde Kolberg Motors hatt importen av Mazda til Norge siden de startet importen i 1967. Med Mazdas nye milenniumplan startet Mazda produksjon og lansering av en rekke helt nye Mazda modeller, først ut var Mazda6  i 2002 og deretter fulgte de andre modellene; Mazda2, Mazda3, Mazda RX-8, Mazda5 osv.

  Kontakter

  Karianne Westby

  Karianne Westby

  Pressekontakt Adm. direktør
  Wenche Stenberg Skarpodde

  Wenche Stenberg Skarpodde

  Pressekontakt PR/Prosjekt

  Relatert innhold