Gå videre til innhold
Mazda presenterer elbil i Tokyo

Pressemelding -

Mazda presenterer elbil i Tokyo

Mazdas første masseproduserte elbil får verdenspremiere under den 46. utgaven av Tokyo Motor Show som går av stabelen 23. oktober – 4. November.

Den kommende elbilen blir den tredje modellen i Mazdas nye produktgenerasjon, etter Mazda3 og kompakt-SUVen CX-30. Som alle biler fra Mazda er den utviklet med mennesket i sentrum og med fokus på å gi gode kjøreegenskaper og –opplevelser.

Kamuflerte prototyper av Mazdas elektriske plattform har allerede vært på pressekjøring i Norge. Arrangementet som fant sted i Oslo i slutten av august signaliserer at Norge er blant de viktige markedene for bilen når leveringer starter i 2020.

Pressedagene på 2019 Tokyo Motor Show er 23. og 24. oktober. Mazda holder pressekonferanse onsdag 23. kl 11:20 lokal tid (kl 03:20 norsk tid).

Mer praktisk informasjon kommer på Mazdas nettsted for 2019 Tokyo Motor Show: https://www.mazda.co.jp/experience/tokyomotorshow2019/en/

Allerede nå kan man melde seg på nyhetsbrev for å få tilsendt den nyeste informasjonen em Mazdas elbil: https://www.mazda.no/modeller/bev/

Related links

Emner

Relatert innhold