Gå videre til innhold
Vinner Per Hammernes
Vinner Per Hammernes

Nyhet -

MazTech 2018: Seier til Per Hammernes fra Strandveien Auto

Kolbotn, 15. Juni 2018. Den norske MazTech-finalen gikk av stabelen i Mazda Motor Norges lokaler i dag. Ti Mazda-teknikere fra hele landet deltok i finalen, hvor Per Hammernes fra Strandveien Auto stakk av med tittelen.

MazTech er en global ferdighetskonkurranse for Mazda-teknikere som arrangeres årlig. Konkurranseformatet innebærer at det arrangeres nasjonale konkurranser før de aller beste samles til europeiske og globale finaler.

Tidligere i år ble det arrangert en nasjonal teoriprøve og de ti beste herfra var kvalifisert til dagens norske finale som besto av både teoretiske og praktiske oppgaver.

Etter en lang konkurransedag ble Per Hammernes kåret til vinner, med Atle Lilleland fra Hegre Auto på andreplass. De to vil dermed representere Norge i den europeiske finalen som avholdes i Roma 16.-17. oktober.
Alexander Grimstad fra Ulstein Bil tok tredjeplassen.

«MazTech er en real utfordring for deltakerene, og det er med glede vi ser at de går løs på oppgavene med iver og kløkt» sier Svein Huset, servicemarkedssjef i Mazda Norge. Han fortsetter: «Det er ingen tvil om at samtlige har lagt ned mye tid og energi i forberedelser. Dette resulterer i økt kunnskap og produktforståelse som kommer kunder til gode i det lange løp.»

Vi ønsker guttene lykke til i Roma!

Deltagerliste for norsk finale i MazTech 2018:

Deltaker Firma
Rolf Pedersen Biltrend Vesterålen AS
Bent Olav Vold Hegre Auto AS
Rune Torjussen Mobile Fiskåtangen AS
Per Hammernes Strandveien Auto AS
Bjørn Ragnar Stava Nils Sørhaug AS
Paul Are Ljosnes Nils Sørhaug AS
Atle Lilleland Hegre Auto AS
Alexander Grimstad Ulstein Bil AS
Rune Olsen Fagerthun Bil AS
Håvar Lien Mobile Fiskåtangen AS

Emner

Kategorier