Gå videre til innhold
2022 Mazda MX-30 – mer substans, mer stil

Pressemelding -

2022 Mazda MX-30 – mer substans, mer stil

Kolbotn, 12. mai 2022. En oppdatert versjon av Mazdas første helelektriske bil, 2022 utgaven av Mazda MX-30, blir tilgjengelig for salg i hele Europa i juli måned.

2022 Mazda MX-30 kommer med forbedringer av ladeytelse og strømforsyningsfunksjonalitet og nye tilvalg av eksteriørfarger og interiørkombinasjoner.

Tekniske oppdateringer gjør 2022 Mazda MX-30 mer brukervennlig. Bilen støtter nå tre-fase 11kW lading.

Mazda har også oppdatert motorlyden, som har til hensikt å gi føreren tilbakemelding på hvor mye dreiemoment som tilføres når bilen akselererer. Lyden har nå fått en mer harmonisk karakter som smelter bedre inn med øvrige lyder som normalt oppstår i kupéen under kjøring.

I tillegg til de allerede eksisterende interiørtemaer, Modern confidence (hvitt) og Industrial vintage (brunt), blir 2022 Mazda MX-30 tilgjengelig med Urban expression, et nytt og stilig helsort interiørtema. Det nye helsorte interiøret lives opp av grønne og grå aksentinnslag i denimtekstil, konsoll i mørkebrun kork og mørk brun tekstil rundt dørhåndtak.

Det tilkommer to nye multi-tone lakk alternativer, Jet Black og Mazdas nye Zircon Sand.

Zircon Sand er en naturlig beige farge inspirert av zircon sand i naturen, som gjenspeiler Mazdas arv innen produksjon av støpeformer. Lakken blir tilgjengelig i kombinasjon med det nye helsorte interiøret. Den andre nye multi-tone lakken kombinerer Jet Black karosseri og tak med pillarer i sølv med samme helsorte interiør. Allerede eksisterende Soul Red Crystal multi-tone lakk kan nå også kombineres med helsort tak og sidepaneler for et mer sporty uttrykk.

Emner

Kategorier