Gå videre til innhold
Mazda VISION COUPE vinner designkåring

Nyhet -

Mazda VISION COUPE vinner designkåring

Paris / Kolbotn, 31. januar 2018. Mazda VISION COUPE har vunnet prisen “Most Beautiful Concept Car of the Year” under den 33. Festival Automobile International i Paris. Ikuo Maeda, Mazdas design direktør, mottok prisen i Paris i går kveld.

Juryen, som består av bil- og motorsporteksperter i tillegg til kjente arkitekter og motedesignere, valgte Mazdas VISION COUPE til vinner i konkurranse med 9 andre biler. De andre nominerte var Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, Kia Proceed Concept, Lamborghini Terzo Millennio, Mercedes-Benz AMG GT Concept, Mercedes-AMG Project One, Vision Mercedes Maybach 6 Cabriolet, Nissan Vmotion og Peugeot Instinct.
Mazda vant den samme prisen også i 2016 med RX-VISION Concept.

VISION COUPE ble vist på Tokyo Motor Show i oktober og som navnet tilsier er det et konsept som viser Mazdas visjon for deres neste-generasjons KODO design. Designet er inspirert av klassisk japansk estetikk, med enkle, men uttrykksfulle linjer. Bilen er bygget som en coupé for å hinte tilbake til Mazdas tradisjon for å bygge elegante coupéer slik som Mazda Luce R130.

VISION COUPE står utstilt på festivalen frem til 4. februar i Hôtel National des Invalides (Invalidedomen) i Paris. Den årlige bilfestivalen besøkes av ca 35.000 mennesker. 

Emner

Kategorier

Relatert innhold